Readspeaker

Hoitotarvikepalvelun asiakas: tilaa hoitotarvikkeet ennen jouluruuhkia

Pitkäkestoisen sairauden hoitoon tai seurantaan tarkoitetut maksutta jaettavat hoitotarvikkeet kannattaa tilata hyvissä ajoin ennen joulun pakettiruuhkia. Jos hoitotarvikkeesi ovat loppumassa vuodenvaihteessa, tee tilaus jo nyt marraskuussa. Poikkeus on kotiinkuljetettavat vaipat, joiden tilaamista ei tarvitse aikaistaa joulun takia.

Uutinen
Mies seisoo yhden hoitotarvikkeiden noutopisteen edessä kännykkä kädessä.

Jos tarvikkeesi riittävät pitkälle tammikuulle, voit tilata uudet tuotteet tammikuun alussa.

Hoitotarvikkeiden toimitus kestää tuotteesta riippuen 2–4 viikkoa. 

Hoitotarvikkeet toimitetaan valitsemaasi PostNordin noutopisteeseen. Ruuhkaisina aikoina tilaus kannattaa tehdä pakettiautomaatin sijaan PostNordin noutopisteeseen, jossa on asiakaspalvelija. Jos kuitenkin valitset noutopisteeksi pakettiautomaatin, varaudu siihen, että tilauksesi voidaan toimittaa johonkin toiseen automaattiin, jos valitsemasi automaatti on täynnä. Ulkotiloissa sijaitseviin Lähibokseihin hoitotarvikkeita ei toimiteta jäätymisvaaran vuoksi.

Tilaa maksutta jaettavat hoitotarvikkeet sähköisellä lomakkeella. Jos et pysty käyttämään sähköistä lomaketta, soita hoitotarvikepalveluun. Hoitotarvikkeiden tilauslomakkeen ja puhelinnumerot löydät osoitteesta pirha.fi/hoitotarvikepalvelu.

Puhelinpalvelu on kiinni 29.11. ja 13.12.2023

Pirkanmaan hoitotarvikepalvelun puhelinpalvelu on poikkeuksellisesti kiinni keskiviikkona 29.11. ja 13.12.2023 sähköisten tilausten käsittelyn vuoksi. Juupajoen, Kihniön, Mänttä-Vilppulan, Parkanon, Ruoveden ja Virtain hoitotarvikepalvelun puhelinpalvelut ovat avoinna normaalisti näinä päivinä.

***
Tiedotetta päivitetty 21.11.2023: Lisätty, ettei kotiinkuljetettavia vaippoja tarvitse tilata aikaisemmin joulun vuoksi.