Murupolku

Readspeaker

Sähköisten palvelujen kiertue

Sähköiset palvelut tutuksi Pirkanmaalla

Sähköiset palvelut tutuksi Pirkanmaalla - tapahtumanosto

Marras- ja joulukuun tapahtumat

Tapahtumien paikat ja aikataulut täsmentyvät vielä marraskuun aikana.

  • 13.11. Juupajoki, työväentalo Nummela kello 12–15
  • 27.11. Kuhmoinen, Kuhmoisten kirjasto kello 9–11
  • 27.11. Vesilahti, Vesilahden kirjasto kello 15–18
  • 28.11. Kangasala, Kangasalan kaupunki-info Lentolan Prismalla kello 15–17
  • 7.12. Pirkkala, Pirkkalan Citymarket kello 15–17
  • 11.12. Hämeenkyrö, Yhteisötila Toritupa kello 13–15
  • 12.12. Ikaalinen, Ikaalisten terveysasema kello 9–11
  • 15.12. Urjala, Urjalan K-Supermarket Mari kello 9-11

Tervetuloa mukaan!

Sähköiset palvelut tutuksi Pirkanmaalla

Tiesitkö, että löydät sähköisistä palveluistamme moniin oireisiin avun ilman vastaanotolla käyntiä ja fyysistä tutkimusta? Pystyt myös varaamaan ajan verkkoasioinnin kautta, kun avun tarve ei ole kiireellinen. Sähköiset palvelumme antavat sinulle mahdollisuuden hakea neuvoja tai varata ajan ilman soittamista mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Järjestämme syksyllä kiertueen, jossa pirkanmaalaiset pääsevät tutustumaan oman asuinkuntansa tarjoamiin sähköisiin palveluihin. Tapahtumapisteillä saat henkilökohtaista ohjausta ja neuvontaa palveluiden käyttöön ja vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Lokakuussa toimme sähköisiä palveluja tutuksi Tampereella, Nokialla, Ruovedellä, Ylöjärvellä, Virroilla ja Sastamalassa. Marras- ja joulukuussa jatkamme kierrosta Juupajoelle, Kuhmoisiin, Vesilahdelle, Kangasalle, Pirkkalaan, Hämeenkyröön, Ikaalisiin ja Urjalaan.

Tutustu rohkeasti sähköiseen asiointiin

Jo yli 120 000 pirkanmaalaista on käynyt kirjautumassa sähköiseen asiointiin vahvan tunnistautumisen kautta. Parhaiten sähköisiä palveluja käyttävät nuoret ja aikuiset, ja palvelun piiriin toivotaan entistä enemmän myös työikäisiä.

PirSote-hankkeen digisuunnittelija Ida Kärki luotsaa palveluista kertovaa kiertuetta. 

– Toivomme tavoittavamme mahdollisimman monta pirkanmaalaista, jotka tarvitsevat ohjausta tai apua digitaalisten palveluiden käytössä. Kaikki kysymykset sähköisistä palveluistamme ovat tervetulleita, Kärki kertoo.

Helppoa asiointia 24/7

Voit käyttää sähköisiä palveluja verkossa sinulle parhaiten sopivalla hetkellä. 

Pirha-chatista saat tietoa ja toimintaohjeita ympäri vuorokauden. Chatin Pirbotti ohjaa tarpeen mukaan palveluihin, joiden avulla voit kartoittaa omaa terveyttäsi monipuolisesti ja täysin anonyymisti. 

Jos Pirbotti ei osaa antaa vastausta kysymykseesi, se tarjoaa mahdollisuuden siirtää keskustelu terveydenhuollon ammattilaiselle palvelukohtaiseen tai terveysaseman chattiin. Pirkanmaan terveysneuvonta palvelee chatissa arkisin kello 8–18. Muiden palveluchattien palveluaikataulut vaihtelevat.

Pirha-chat löytyy jokaiselta pirha.fi -sivulta. Chattiin pääsee klikkaamalla oikean alareunan vihreää puhekuplaa.

Sähköinen asiointi on oikea valinta, kun sinulla on tarve hoidolle, mutta ajanvarauksella ei ole kiire. Sähköisen asioinnin kautta voit varata, siirtää ja perua aikoja sekä täyttää sähköisiä lomakkeita, kuten yhteydenotto- tai esitietolomakkeita.

Sähköinen asiointi vaatii aina vahvaa tunnistautumista pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella: Sähköisen asioinnin sisäänkirjautumissivu

Tutustu sähköisten palveluihimme: Sähköiset palvelut käytössäsi

Lisätietoja

Pirkanmaan tulevaisuuden sote-keskus -hankkeen digisuunnittelija Ida Kärki, ida.karki@pirha.fi